perjantai 7. lokakuuta 2011

Ohi syyskuun, läpi repaleiden lokakuun!

Siis mihin se miun ihana kesä meni? Tahtoo lisää lämmintä!

On syksyssä se ihanuus että voi kömpii metässä ja ettii kaiken maailman herkkuja. Näin on tehtykkin. Sienessä on käyty parikin kertaa, eikö oo menny hukkaan. Nyt voi sitten talvella muistella ihanaa kesää ja nauttia.

On toisaalta sekin mukavaa kun voi kaivaa kynttilät esiin piiloista ja nauttia syksyn pimenevistä illoista. Romantiikkaa... Eikös pimenevät, kylmenevät illat ole juuri sitä. Jos se oma kulta ei ole just siinä vierellä voi käteen ottaa jonkun hömppä kirjan, lämmittää kupposen teetä, kääriytyä vilttiin ja nauttia kynttilöiden loisteesta? Nautintoja yhtä kaikki

Ja se kuka varasti syyskuun ilmottautuu heti! Välillä sitä oikeesti ihmettelee mihin tää aika oikein menee. Miula on yllä nyt ihan oikeesti syykin siihen miksi täällä ei ole ehtinyt olla. Aloitin syyskuun alussa opinnot ja teen sen töiden ohessa. Tuntuu siis, että aika menee siivillä ja se vapaa-aika joka jää on mennyt tehden opintoihin liittyviä tehtäviä. Eipä sillä nautin opinnoista täysillä.

Mutta ei nämä harrastukset sentään kokonaan ole jääneet. Otimme ja harjoittelimme korujen tekemistä yhdessä Mertsin ja Jonnan kanssa. Aikaa käytimme muutamia tunteja ja tulos on tämän kaltainen:Tässä siis kaikkien tekemät korut. Ei minusta meille alkajille ollenkaan huono aikaansaannos. Josko nyt sitten vähän erittelyä:Jonna teki tämän serkkupojalle. Mielestäni siitä tuli hieno ja se sopikin saajalleen oikein hyvin.

Tämä on miun tekemä.Korusetti ihan miule itelle.

Kukkasta Jonnalle, miun tekemänä.
Palleroinen neitikaiselle keskellä sydämen.

Perhonen Jonnan toiveesta kummille.
Tää on miule itellle. Sille pitää vaan vielä hankkia uusi musta nauha. Kokeilin ideana tuota lankaa ja mie tykkäsin.Äidille tein tämän korun. Tuota kullan sävyä pitäs hankkia lisää tarvikkeisiin kun hän ei tykkää hopeansävystä.

Koulussa on se hyöty että ehtii hieman neuloakkin.
Jonnalle säärystimet, näitähän pitäisi tehhää miljoonat eriväriset. Neitihän kulkis pelkästään mekoissa mut alkaa tuo syksy tuntua jo pelkissä sukkiksissa kylmältä.

Ehkä tämä jaarittelu tällä kertaa riittää. Palailen toivottavasti hieman aiemmin tänne kuin nyt. Se pitäs nuo pukki asiatkin miettii ja tehhä...

Ei kommentteja: